miercuri, 26 ianuarie 2011

Pink - "F ** kin" Perfect "

O prima privire la credite şi aţi putea crede că Pink este sarind pe o aliniază câteva aici. Cu recente sparge sale hit-uri de lucru cu Katy Perry şi Britney Spears , ea nu arata ca Max Martin este calea la o fabricat de sunet mainstream. În plus, titlul piesei suna ca un efort de a sari pe succesul recent de un cântec diferit de Cee Lo Green. Cu toate acestea, cu primul asculta "F ** kin" Perfect ", acest cântec este mai distinct Pink decât este orice altceva.
Acum, că ea a făcut-o înapoi la statutul de vedeta pop coerente şi este reunit cu soţul ei, Carey Hart, Pink se pare că este hotărâtă să ridice viaţa de fanii ei. Versuri de "F ** kin" Perfect ", insista că ne amintim cu toţii, chiar şi în vremuri grele, suntem perfecţi. Muzica video care însoţeşte piesa are aceste sentimente şi mai mult într-o explorare de tăiere şi de sinucidere. Clipul este în faţa ta, şi poate fi deranjant pentru unii în conţinutul său sângeroase. Toate acestea, Pink a indicat faptul că întregul este punctul de a se agită până telespectatorilor în vigoare, pentru a le pentru a vedea o problemă care trebuie abordată.
Dacă nu există nici un cuvânt care este cea mai potrivită în descrierea Pink ca un artist de înregistrare în ultimii ani este "consistent". Aceasta este a şasea top 30 pop a lovit în ultimii trei ani. Vocea ei uşor raspy care cântă frumos şi apoi adaugă în pus de vocal este una dintre cele mai familiare pe radio pop contemporane. "F ** kin" Perfect "include chiar şi un fel de extins secţiunea rap. Totul aici funcţionează şi funcţionează bine. În cazul în care este fabricat, este în mod clar iese din fabrica de culoare roz şi nicăieri în altă parte. Acesta este un sunet minunat pentru ziua de azi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu