luni, 7 februarie 2011

Cele mai bune programe gratuite pentru PC

Firefox este probabil cel mai cunoscut browser open source. Vă permite să navigaţi pe internet rapid şi sigur. Mai mult decât atât, puteţi extinde funcţionalităţile browserului cu numeroasele add-on-uri disponibile!


Thunderbird este clientul de email echivalent cu Firefox – soluţia gratuită all-in-one. Este rapid şi de încredere, fiind clientul de email perfect pentru notebook-uri.
AICI
Total Uninstall poate dezinstala aproape totul.


Total Uninstall este alternativa propusa la uninstaller-ull Windows Add Remove Programs, pentru a putea sterge programe complet.
Cu "Installed Applications module" sunt analizate programele instalate si apoi este creat un "log" care este folosit pentru completa dezinstalare chiar si fara ajutorul comenzii Add/Remove program.
Cu "Monitored Applications module" sunteti ajutati sa monitorizati orice schimbare facuta in system in timpul instalarii unei aplicatii noi.
Va este permisa astfel "complete uninstall" fara sa va mai bazati pe Add/Remove program care poate lasa anumite modificari in urma actiunii sale.


Total Uninstall poate recunoaste spyware, toolbars,pe care le poate dezinstala imediat!
Aceasta uneala arata un screenshot inainte si dupa instalari si schimbarile survenite daca se cere.
Total Uninstall se mai poate folosi si pentru modificari in registrii.
Compatibilitate cu 32-bit and X64 editions: Windows Vista, XP, 2003, 2000.
Interfata este disponibila in limbile:
English, French, German, Italian, Portuguese, Spanish, Dutch, Greek, Polish, Norwegian, Japanese, Russian, Czech, Hungarian, Romanian, Korean, Serbian, Croatian, Slovak, Turkish

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu