miercuri, 19 ianuarie 2011

Norton Internet Security 2011


De ce să alegeţi Norton Internet Security:
* ÎMBUNĂTĂŢIT! Opreşte furtul de identitate online, viruşi, spyware, roboţii şi mai mult # 8211; Gărzile PC, activităţi online, şi identitatea dumneavoastră împotriva tuturor tipurilor de ameninţări Internet.
* ÎMBUNĂTĂŢIT! Atacurile se opreşte în faţa ei a lua pe PC-ul # 8211; proactiv hackeri blocuri şi previne software periculoase de la descărcarea la computer atunci când naviga pe web.
* NOU! Oferă explicaţii ameninţare clară şi performanţă # 8211; vă oferă o perspectivă mai mare în aplicaţii şi fişiere descărcate prin a vă spune unde au venit, în cazul în care acestea pot fi de încredere, şi modul în care acestea pot avea impact resursele PC-ul dvs. 's şi de performanţă.
* NOU! Identifică site-uri web nesigure chiar în rezultatele dvs. de căutare # 8211; vă avertizează de site-uri web periculoase şi vânzători suspecte astfel încât să puteţi naviga şi magazin online cu încredere.
* Pe baza informaţiilor Utilizeaza Norton Insight Network pentru mai rapid, mai puţine, scaneaza mai scurt # 8211; Detectează şi elimină software periculoase cu cel mai scurt timpul de scanare a oricărui produs de securitate.

Sisteme de operare suportate:
* Microsoft Windows XP cu Service Pack 2 sau mai târziu Home / Professional / Media Center
* Microsoft Windows Vista (32-bit şi 64-bit) pentru începători / Home Basic / Home Premium / Business / Ultimate
* Microsoft Windows 7 (32-bit şi 64-bit) pentru începători / Home Basic / Home Premium / Professional / Ultimate


Pentru a putea beneficia de norton antivirus 2011 complet apasati aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu